8. novembra 2016

Denné menu

 

Pondelok 15.4.2019
0,33 l  Krém z tekvice Hokaido  7                              
0,33 l  Slepačí vývar s rezancami a mäsom 1,3,9
1. 150 g  Kuracie azu s klinčekovou ryžou  7,9 4,80€
2. 150 g Bravčový plátok na pečených zemiakoch tlačených so syrom 1.7 4,80€
3. 300 g Pečená cvikla gratinovaná mozzarellou s vínovou omáčkou 7 4,80€
TOP 300/ 80g Špagety Genovese s kúskami opekaného lososa 1,3,4,7,9 7,50€
Utorok 16.4.2019
0,33 l Šošovicová smotanová na kyslo 1,7,
0,33 l Slepačí vývar s rezancami a mäsom 1,3,9
1. 150 g Kurací rezník v panko strúhanke a zemiakové pyré 1,3,7 4,80€
2. 150 g Stroganoff z bravčového mäsa a hranolky 1,3,7,10 4,80€
3. 300 g Fusilli  All’ Amatriciana s mozzarellou 1,3,7 4,80€
TOP 150 g Bravčová panenka sous-vide s  dijonskou omáčkou a ryžou 1,3,7,9,10 7,50€
Streda 17.4.2019
0,33 l Zemiakový krém s bylinkovým pestom 1,7
0,33l Slepačí vývar s rezancami a mäsom 1,3,9
1. 150 g Kurací steak na špenáte a krupoto so cherry paradajkami 1,3,7 4,80€
2. 150 g Bravčové plece na provensálskej zelenine s pečenými zemiakovými dukátikmi                     4,80€
3. 300 g Bolonské špagety s parmezánom 1,3,7 4,80€
TOP 120 g Viedenská roštenka s fritovanou cibuľkou a  duet ryža, hranolky 1,7,9,10 7,50€
Štvrtok 18.4.2019
0,33 l Krém z medvedieho cesnaku 1,7
0,33 l Slepačí vývar s rezancami a mäsom 1,3,9
1. 150 g Morčacie sečuánske soté na ryžových rezancoch 1,3,7 4,80€
2. 150 g Pečená krkovička na rasci s pórovými zemiačikmi 1,3 4,80€
3. 300 g Tagliatelle QUATTRO formaggi s čerstvou rukolou  1,3,7 4,80€
TOP 300/ 60 g  Krémové rizoto s paprikovým brunoise a krevetami 1,2,7,9 7,50€
Piatok 19.4.2019  ZATVORENÉ – Štátny sviatok
Ponuka na celý týždeň 
250 g Trhaný šalát s rajčinou, grilovaný hermelín pažítková remuláda, krutóny 1,3,7 4,80€
150 g Kurací filet zo stehna s hríbovou omáčkou tarhoňa 1,3,7 4,80€
100 g Limetkový cheececake 7 3,20€
POLIEVKA SAMOSTATNE  1,50€

Zoznam alergénov: 1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich). 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, peknanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Ďakujeme za Vašu návštevu.

Dobrú chuť Vám praje Team Taste Restaurant !

Facebook